Alt innen spyle- og slamsugingstjenester

Effektivt arbeid, utført av erfarne fagfolk.

Be om pristilbud

-Din problemløser innen vann og avløp! 

Høytrykks-Vakta AS har en tydelig visjon og målsetning, nemlig å løse problemer innen vann og avløp, på en rask og kostnadseffektiv måte. Dette gjør vi med hardt arbeid, moderne utstyr og god arbeidsmetodikk. Med våre løsninger sparer du penger på kostbare reparasjoner, samtidig som du unngår unødvendig forurensning av miljøet.

effektivt arbeid til riktig pris!

Vi vet sjeldent nøyaktig hva vi kommer til når vi kommer ut på en jobb hvor kunden har et tett avløp, en full kum eller ønsker å undersøke om det er feil eller mangel på sitt avløpsrør. Vi opererer derfor med enhetspriser på våre tjenester. Ta kontakt for en gratis befaring og et prisoverslag!

Ikon, telefon 24 timer

Døgnåpen vakttelefon

Høytrykks-Vakta AS har døgnvakt, 365 dager i året, på alle spyle- og slamsugingstjenester. På denne måten dekker vi alle behov for akutt assistanse ved problemer med vann, avløp og overvann hos borettslag, sameier, offentlige etater, private og næringskunder.

Ring vår døgnåpne telefon

Ingen jobb er for stor

Som spesialister innen vårt fag og mer enn 35 års erfaring fra bransjen, er det få grenser til hvilke oppdrag vi kan utføre innen spyle- og slamsugingstjenester. Vi har sett det aller meste, men er også klare for nye utfordringer. Med moderne utstyr, kvalifiserte fagfolk og kompetanse i alle ledd, er Høytrykks-Vakta et trygt valg når jobben skal gjøres trygt og effektivt.

Sliter du med tette rør?

Vi har høy kapasitet og tar gjerne på oss jobben. Ikke nøl med å ta kontakt, så hjelper vi deg!

Ta kontakt