døgnvakt 365 dager i året          63 80 08 77

Alt innen spyle- og slamsugingstjenester

Effektivt arbeid, utført av erfarne fagfolk.

Be om pristilbud

-Din problemløser innen vann og avløp! 

Høytrykks-Vakta AS har en tydelig visjon og målsetning, nemlig å løse problemer innen vann og avløp, på en rask og kostnadseffektiv måte. Dette gjør vi med hardt arbeid, moderne utstyr og god arbeidsmetodikk. Med våre løsninger sparer du penger på kostbare reparasjoner, samtidig som du unngår unødvendig forurensning av miljøet.

effektivt arbeid til riktig pris!

Vi vet sjeldent nøyaktig hva vi kommer til når vi kommer ut på en jobb hvor kunden har et tett avløp, en full kum eller ønsker å undersøke om det er feil eller mangel på sitt avløpsrør. Vi opererer derfor med enhetspriser på våre tjenester. Under er en ikke utfyllende liste over våre vanligste tjenester på privatmarkedet. Listen er veiledende, ta kontakt for et prisoverslag!

Prisliste 2023

 • Spylebil/rørspyling m/operatør

  Spylebil/rørspyling m/operatør

  3500,- Inkl. mva.

  Minstepris spylebil, inkl. kjøring tur/retur, og inntil 1 time på stedet. Bom kommer i tillegg. Denne bilen er mest aktuell for åpning av tette avløp. Dette er Mercedes-Benz lett lastebiler (store varebiler).

 • Spylebil/rørspyling m/operatør pr. time

  1875,- inkl. mva.

  Pris spylebil pr. time, etter første time på stedet.

 • Kombibil/slamsuger m/operatør

  Kombibil/slamsuger m/operatør

  4750,- inkl. mva.

  Minstepris kombibil/slamsuger, inkl. kjøring tur/retur, og inntil 1 time på stedet. Bom kommer i tillegg. Denne bilen er mest aktuell for åpning av tette avløp på store kommunel hovedledninger, eller tømming av kummer og kjellere for vann eller kloakk. Disse 3- eller 4 akslete lastebilen kan både spyle og suge.

 • Kombibil/slamsuger, pr. time

  2500,- inkl. mva.

  Pris kombibil/slamsuger pr. time, etter første time på stedet.

 • Rørinspeksjon/TV-kontroll avløpsrør

  Rørinspeksjon/TV-kontroll avløpsrør

  5250,- inkl. mva.

  Minstepris rørinspeksjon. Inspeksjon av avløpsrør med diameter fra 32mm til 200mm med stakekamera. Dette avdekker feil, mangler, slittasje eller fremmedlegemer i kundens avløpsrør.

 • Rørinspeksjon/TV-kontroll, pr. time

  2625,- inkl. mva.

  Pris rørinspeksjon/TV-kontroll pr. time, etter første time på stedet.

 • Ekstra operatør / hjelpearbeider, pr. time

  Ekstra operatør / hjelpearbeider, pr. time

  725,- inkl. mva.

  Ekstra operatør / hjelpearbeider er noen ganger nødvendig ifm. krevende arbeider, eller når det er påkrevd av hensyn til sikkerhet.

 • Supersuger / vakumlaster / sugegraver m/operatør

  Supersuger / vakumlaster / sugegraver m/operatør

  11875,- inkl. mva.

  Minstepris supersuger / vakumlaster / sugegraver m/operatør, inkl. kjøring tur/retur, og inntil 1 time på stedet. Bom kommer i tillegg. Denne bilen er mest aktuell for suging og graving i tørre og våte stein og jordmasser over større avstander, samt blåsing av singel og pukk. Disse 4 akslete lastebilen har to enorme vakumpumper som suger 18 000 kubikk fri luft pr. time og omlag 97% vakum (undertrykk).

 • Supersuger / vakumlaster / sugegraver m/operatør, pr. time

  3325,- inkl. mva.

  Pris supersuger / vakumlaster / sugegraver pr. time, etter første time på stedet.

 • Vedlikeholdsspyling avløpsrør

  Vedlikeholdsspyling avløpsrør

  Fra 3500,- inkl. mva.

  Vedlikeholdsspyling avløpsrør, inkl. kjøring tur/retur, og inntil 1 time på stedet. Bom kommer i tillegg.Ta kontakt for pris på vedlikeholdsspyling av dine rør!

 • Trassesøk for lokalisering av avløpsrør

  Trassesøk for lokalisering av avløpsrør

  Fra 3350,- inkl. mva.

  Trassesøk for lokalisering av avløpsrørets beliggenhet. Både dybde og posisjon bemerkes. Ta kontakt for pris på trassesøk av ditt avløpsrør!

 • Vakttillegg kveld / helg

  Vakttillegg kveld / helg

  Ta kontakt

  Vakttillegg vil påløpe ved bestilling av arbeider utenfor normal arbeidstid. Ta kontakt på tlf. 63 80 08 77 for pris på vaktoppdrag!

Alle priser over er inkludert merverdiavgift! Vi utfører de fleste oppdrag innenfor kostnaden til minstepris for de forskjellige tjenestene. Eventuell bomkostnad kommer i tillegg. 

Lurer du på hva som kan påløpe av kostnader utover minsteprisene og timesprisene som er listet opp over? Eller ønsker du pris på noen av våre andre tjenester? Ta kontakt på tlf. 63 80 08 77 eller e-post til post@htv.as, så går vi gjennom arbeidene du ønsker/trenger utført sammen med deg, og gir deg en estimert totalkostnad.

Ved større prosjekter, eller samarbeidsavtaler, så gjelder egne priser. Ta kontakt!

Ikon, telefon 24 timer

Døgnåpen vakttelefon

Høytrykks-Vakta AS har døgnvakt, 365 dager i året, på alle spyle- og slamsugingstjenester. På denne måten dekker vi alle behov for akutt assistanse ved problemer med vann, avløp og overvann hos borettslag, sameier, offentlige etater, private og næringskunder.

Ring vår døgnåpne telefon

Ingen jobb er for stor

Som spesialister innen vårt fag og mer enn 35 års erfaring fra bransjen, er det få grenser til hvilke oppdrag vi kan utføre innen spyle- og slamsugingstjenester. Vi har sett det aller meste, men er også klare for nye utfordringer. Med moderne utstyr, kvalifiserte fagfolk og kompetanse i alle ledd, er Høytrykks-Vakta et trygt valg når jobben skal gjøres trygt og effektivt.

Sliter du med tette rør?

Vi har høy kapasitet og tar gjerne på oss jobben. Ikke nøl med å ta kontakt, så hjelper vi deg!

Ta kontakt