Om oss

En komplett samarbeidspartner innen vann og avløp i Oslo og Viken

Fokus på kundeservice, fagkompetanse og miljø

Som en del av Høytrykks-Vakta Gruppen er vi svært fleksible, og har tilgang til alle tjenester innen drift, vedlikehold og nyetablering av vann og avløpsintallasjoner. Graving og rørarbeider i grunnen utføres av HTV Entreprenør AS, mens gravefri rørfornying av avløpsrør og gravefri blokkering av grenrør utføres av HTV Rørfornying AS.

Totalt utfører Høytrykks-Vakta Gruppen over 3 300 store og små prosjekter hvert år, og har en samlet omsetning på over 50 millioner i 2022. 

 

Vårt mål er å løse dine problemer innen vann og avløp – raskt og effektivt.

Vi skal spare deg for unødvendige utgifter - og belastninger for miljøet.

Vår historie

Høytrykks-Vakta AS så dagens lys i 1988, og vi har siden løst våre kunders problemer innen vann- og avløp. I 2018 fisjonerte Høytrykks-Vakta for å synliggjøre firmaets allsidighet, og HTV Rørfornying AS og HTV Entreprenør AS ble etablert. Firmaene drives i dag med felles ledelse og sentralbord, og har et tett samarbeid.

Høytrykks-Vakta AS har over 35 års erfaring innen rørspyling, tømmetjenester og rørinspeksjon!

Høytrykks-Vakta Gruppen sin felles målsetning er å spare deg for unødvendige utgifter, samtidig som belastningen på miljøet reduseres. Dette gjør vi ved å løse dine problemer innen vann og avløp effektivt med riktig utstyr og kompetanse.

Vi skal være den foretrukne problemløser innen vann og avløp i Oslo og Viken!

Våre kundeansvarlige

Placeholder bilde

Kenneth Dennis Andersen

Avdelingsleder / Fagansvarlig VA

Placeholder bilde

Erik Nyhuus

Ordreansvarlig 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi har spesialkompetanse innen vår bransje. Kontakt oss for bistand til ditt prosjekt. Vi er din problemløser innen vann og avløp!

Kontakt oss