Åpning av tette vann- og avløpsrør

Vi løser ditt problem med tette rør!

Kontakt oss

rørspyling av tette rør

Et tett avløp åpnes ved bruk av våre spylebiler, som leverer et trykk på over 400 bar via spyleslanger som er inntil 300 meter lange. Spyleslangen er utstyrt med en spesialdyse som gjør at slangen dras inn i røret, og fjerner blokkeringen som forårsaket det tette avløpet. Vår flåte av spylebiler er topp utstyrt for å løse enhver blokkering av avløp- og overvannsrør. Spylebilene, med våre svært kompetente operatører utfører følgende arbeider:

  • Åpning av alle tette avløp

  • Rørinspeksjon av alle rør, fra en diameter på 32mm til 300mm, med full skriftlig rapport med bilder og forklaringer, og på USB minnepinne med full film av rørene

  • Rens av gjengrodde avløp- og overvannsrør

  • Trasésøk for å påvise hvor røren går

  • Utbedring av luktproblematikk

  • Forebyggende vedlikeholdsspyling av avløpsrør

  • Varmtvannspyling

  • Fjerning av røtter i rør

  • Fasadevask

  • Spyling av nyanlegg før overtakelse

Vi har spylebiler utstyrt med muligheten for varmtvannspyling. Dette er svært effektivt for fjerning av fett som bygger seg opp i avløpsrørene. Varmtvannspyling benyttes også for å tine både vann- og avløpsrør om vinteren.

🔥Tjenester for Tining av Fryste Vannrør 🔥

Har vinterkulden satt en stopper for vannforsyningen din? Fryser vannrørene og skaper hodepine? Frykt ikke! Vi er her for å hjelpe deg med våre profesjonelle tjenester for tining av vannrør.

🔧 Ekspertise du kan stole på: Vårt erfarne team av operatører er dedikert til rykke ut og tine dine rør når uhellet er ute, slik at ditt vann og avløpsanlegg fungerer som normalt igjen.Vi forstår viktigheten av rask og pålitelig assistanse når vannrørene fryser, og vi er klare til å hjelpe deg.

💡 Våre tjenester inkluderer:

Rask respons: Vi forstår at tid er avgjørende når vannrør fryser. Vårt team er tilgjengelig 24/7 for å håndtere nødsituasjoner.
Profesjonell tining: Våre eksperter bruker avansert utstyr og metoder for å tine frosne rør effektivt uten å forårsake skader.
Forebyggende rådgivning: Vi gir råd om hvordan du kan forhindre at vannrørene fryser igjen, og gir tips for vintervedlikehold.


🌐 Hvorfor velge oss?

Pålitelig og erfaren tjenesteleverandør med over 30 år i bransjen!
Konkurransedyktige priser.
Bred kompetanse innen både drift, vedlikehold og akutte reparasjoner av vann- og avløpsanlegg.
📞 Kontakt oss nå for å få vannet tilbake i krana!

Ring 63 80 08 77 (Oslo og Akershus) for øyeblikkelig assistanse. 

🔥 Vannrør tatt av vinterkulden? Vi har løsningen! 🔥

Vi tar oss av spylejobben

Vi har mange års erfaring fra små og store spylejobber over hele Østlandet. Fra private husstander, til industri, næring og det kommunale avløpsnettet.

Ta kontakt