GRAVING

Godkjente for ansvarsrett, med sentral godkjenning utfører vi gravearbeidet for deg. Vi søker offentlig etat ved graving i offentlig vei, og internt utarbeider vi nødvendige vedtak.

Utbedring av drenering:

Ved drenering av grunnmurer er det meget viktig at dette utføres av fagpersonell. Det er dessverre slik at det enda gjøres større feil og mangler ved dreneringsprosjekter. Som vår kunde garanterer vi deg en god investering for fremtiden. Med moderne utstyrspark og produkter leverer vi kvalitet.

Vi kommer på en uforpliktende befaring, deretter utarbeider vi et pristilbud spesifikt for det som måtte gjelde din eiendom.

Utbedring av vann og avløp:

Vi garanterer raskt oppmøte ved akutte hendelser, som driftstans på avløpsnettet eller lekkasje på vannledningen. Vi vet hvor mye hvert sekund teller i en situasjon med tilbakeslag og inntrenging av vann. Verdier går raskt tapt og vi kjenner på hva de kan bety for deg.

Vanntrykket i boligen:

Dårligere vanntrykk kan skyldes flere ting. Nedenfor finner du en liten liste over forskjellige problemstillinger:

Har du den siste tiden tatt en ordentlig rens av perlatoren (silen) på de forskjellige blandebatteriene? Perlatoren (silen) kan gro igjen og det vil si dårligere vanntrykk. Det er ofte også greit å “lytte” litt på vannledningen. Dersom du hører en susing i ledningen skyldes dette often en vannlekasje på din private stikkledning. På kommunal ledningen ved ditt tilknytningspunkt sitter et anboringsklemmer. Disse anboringsklemmene kan også gro igjen. Spør en fagperson om råd og veiledning, ring oss for en uforpliktende prat.

Avløp:

Tilbakeslag av avløp inn i bolig er desserre et gjentagende utfordring for mange. Større skader og heftelser for deg kan oppleves svært tungt. Har du lagt merke til at avløpet ditt er en gang i blandt “bobler” & “klokker”, da kan du være i faresonen for en uforutsett driftstans på ditt ledningsnett. En uforpliktende prat med oss i forkant av full blokkering dine avløp vil lønne seg. Du vil få overlevert en skriftlig rapport og en DVD. Dersom vi observerer feil og mangler vil vi umiddelbart kontakte deg for en uforpliktende prat, der både anbefalinger og eventuelle pristilbud for utbedringer fremkommer.

Fjernvarme:

Høytrykks-Vakta AS er leverandør av grøfter for fjernvarme til enkelte større aktører i markedet. De fleste fjernvarmegrøfter utføres i bebygde strøk med mye trafikk – gjerne også i offentlig vei. Vi har kompetansen og erfarne prosjektledere det stilles høye krav til ved uførelse.

Vi garanterer kvalitet, soliditet og godkjenninger som er nødvendige for gjennomføringen av ditt prosjekt.

Kjenner du deg ikke igjen i noen av våre nevnte problemstillinger , ikke nøl med å kontakte oss. Med årelang erfaring innenfor faget finner vi en løsning for deg!